İlaçla tecavüz etti, tehditle evlendi, kızgın çatalla işkence yaptı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) öğrenciyken içeceğine ilaç koyan araştırma görevlisinin tecavüzüne uğrayan S.V. tehdit ve şantajlardan kurtulmak için onunla evlenmeyi kabul etti. Ancak şiddet ve cinsel saldırılar evlendikten sonra da devam etti.

İlaçla tecavüz etti, tehditle evlendi, kızgın çatalla işkence yaptı!

İddialara göre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olan 30 yaşındaki Hidayet V., 2017 yılında öğrencisi olan 23 yaşındaki S.V.’nin (23) içeceğine ilaç atarak, tecavüz etti.

S.V.’ye tecavüz ettiği anları videoya çeken Hidayet V., görüntüleri internette paylaşacağını ve ailesine göndereceğini söyleyerek genç kadını tehditle evlenmeye zorladı.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre görüntülerin yayılmasından korkan S.V., tecavüz olayını ailesine anlatmayıp, Hidayet V. ile evlendi.

Nikah sonrası işkence başladı

S.V.’nin ailesi, kızlarının düğünle dünya evine girmesini istemesine rağmen genç kız, sade bir nikah töreniyle Hidayet V. ile evlendi. Ne var ki, iddialara göre, genç kadının hayatı düğünden sonra zindan oldu.

Cinsel saldırıların şiddeti arttı

Şantajla evlendiği öğretim görevlisi genç kadını sürekli darp ederek cinsel ilişkiye zorladı. Üstelik Hidayet V., cinsel ilişki sırasında genç kadının kollarını koli bandıyla bağlayıp ocakta ısıttığı çatalı vücudunun çeşitli yerlerine bastırarak işkence de yaptı.

Cinsel saldırıların dozunun giderek artmasına dayanamayan S.V, öğretim görevlisi olan eşinin telefonunda başka kız öğrencilerle yaptığı yazışmaları tespit etti.

Dayanacak gücü kalmayan, kendi başına gelenleri başka öğrencilerin de yaşayacağını düşünen S.V, geçen yıl Aralık ayında Cumhuriyet Savcılığı’na giderek başına gelenleri tek tek anlatıp öğretim görevlisi olan eşinden şikâyetçi oldu. Hidayet V. tutuklanarak Samsun Cezaevi’ne konuldu. Hidayet V., ifadesinde genç kadının iddialarını reddetti.

Evlendim, hayatım bitti!

S.V.’nin vücudundaki kızgın çatal izleri, kesiler ve cinsel eziyet saldırılarına ilişkin iddialarını Adli Tıp Raporu da doğruladı.

S.V., yaşadığı olayları şöyle anlattı: “2017 yılında içeceğime ilaç atarak bana tecavüz etti. Bu anları kayıt etmiş. Benimle birlikte olmak istedi fakat kabul etmeyince görüntüleri izlettirdi. Bana bu görüntüleri ‘ailenle, okuldaki arkadaşlarınla ve o iğrenç sitelerde paylaşırım, seni rezil ederim’ diyerek, tehdit etti. ‘Evleneceksin benimle’ dedi. Aileme söyleyemedim, utandım. Keşke söyleseydim. Mecburen kabul ettim, hayatım zehir oldu. Okulumu da bıraktım”

“Başka kızlar da olabilir"

OMÜ’deki çok sayıda kız öğrencinin de aynı şekilde tuzağa düşebileceğinden şüphelendiğini dile getiren S.V., eşi Hidayet V.’nin, telefonuna “şeyh” diye kayıtlı bir kişiyle sürekli mesajlaştığını, kız öğrencilere karşı nasıl davranması gerektiğine yönelik tavsiyeler aldığını belirtti.

Genç kadın, “Ben evlendikten sonra okulda bazı kızlar bana ‘yeter artık, çek şu kocanın elini üstümüzden’ diyordu. Sonra öğrendim ki; aynı iğrenç olayları onlara da yapmış. Zorla ya da para karşılığı birlikte olmak istiyormuş. Bilgisayarı vardı. Tüm görüntüler ondaydı. Ben şikâyetçi olunca, bilgisayardaki hard diski söktü ve denize attı. ‘Hadi şimdi bulsunlar’ dedi. O gün beni darp etti ve iki gün eve kilitledi” dedi.

Boşanma davası açtı

Hukuk mücadelesini sürdüren S.V. eşine boşanma davası da açtı. Diğer taraftan öğretim görevlisi Hidayet V.’nin Samsun 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Eşe karşı nitelikli cinsel saldırı, eşe karşı eziyet” suçlarından tutuklu olarak yargılanması devam ediyor.