İlçe organize sanayi bölgesine işçi arıyor!

Salihli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, bölgelerine doğal gazın gelmesinin ardından yatırımcı talebinin arttığını ,ilanla işçi aradıklarını söyledi.

İlçe organize sanayi bölgesine işçi arıyor!

Salihli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, 2014 yılında kurulan bölgede, önümüzdeki yaz 3'üncü Etap için çalışmalara başlayacaklarını kaydederek, bunun önemli bir istihdam fırsatı yaratabileceğine dikkat çekerek ilanla işçi aradıklarını söyledi. Başkan Kayda, doğalgaz gelmesinin ardından Organize Sanayi Bölgesine olan taleplerin arttığını ve artık kendilerinin firma seçtiğini vurguladı.

Başkan Kayda, 2. Etabı 3 kısma bölmüştük. Bir makine ağırlıklı, iki kimya ağırlıklı ve üç tarıma yönelik bir bölüm olarak bölmüştük. Sadece tarım tarafında 40-45 dönüm bir arazimiz kaldı. 2-3 parselimiz kaldı. İnşallah 2021 yılının ikinci çeyreğine kalmadan mart, nisan gibi birçok fabrikamız devreye girmiş olacak" bilgilerini vererek şöyle devam etti: Salihli’de yüzde 75’e ulaştığımızda, organize sanayimizde ikinci etapta ruhsat işlemlerinin yüzde 75’i bu yaz gibi 2021’inin ilk veya ikinci çeyreğinde yetişiriz diye düşünüyorum. O zaman 3. Etaba başlayacağız. Salihli Organize Sanayi Bölgesi Manisa’nın, Manisa’dan sonra en büyük istihdam ve en büyük üretim yeri olacak. Biz 10 bin hedef koymuştuk.