İlginç kaşları ile sosyal medyada dikkat çeken fenomen aldığı korkunç tehditleri paylaştı!

İngiliz sosyal medya fenomeni yaptığı paylaşımlarla gören herkesi hayrete düşürüyor. Paylaşımlarının içeriğinden çok görüntüsüyle dikkat çeken fenomen, güzellik algılarını yıkmak için son bir yıldır kaşlarını boyuyor. İlginç kaşları yüzünden aldığı acımasız yorum ve mesajların yanı sıra genç kadın sırf bu yüzden ölüm tehditi bile almış.

İlginç kaşları ile sosyal medyada dikkat çeken fenomen aldığı korkunç tehditleri paylaştı!

İngiltere'de yaşayan 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sammie-Jo Hailford, geçen sene güzellik algılarını yıkmak amacıyla kaşlarını boyamaya başlamış. Toplumun ve endüstrinin özellikle kadınlara dayattığı güzellik algılarına inanmayan genç kadın, amacının aslında insanları istedikleri gibi görünmeye cesaretlendirmek olduğunu söylüyor. 

İlginç kaşları ile sosyal medyada dikkat çeken fenomen aldığı korkunç tehditleri paylaştı! - Resim : 1

Ancak Hailford, güzellik algılarını yıkarak aslında toplumun dayattığı görünüme sahip olmadığı için mutsuz olan kişilere ilham olmak isterken hem internette hem de dışarıda birçok kez insanların kendisine güldüğünü ve dalga geçtiğini anlatıyor.

Öyle ki özellikle sosyal medyada konu kaşlarından anneliğine kadar gelmiş. İki çocuk annesi olan Hailford "İnsanlar anne olmamam gerektiğini ve kaşlarım yüzünden sosyal hizmetleri arayacaklarını söylüyor. Sosyal hizmetleri arayabilirler çünkü saklayacak bir şeyim yok. Kaşlarımın iyi bir anne olup olmadığım ile ilgisi yok." dedi.

İnsanların yalnızca güzellik standartlarının bir parçası olduğu takdirde iyi hissettiğini söyleyen Hailford, kaşlarıyla kendini mutlu hissettiğini söylüyor.

İlginç kaşları ile sosyal medyada dikkat çeken fenomen aldığı korkunç tehditleri paylaştı! - Resim : 2

Kötü yorum ve tehditlerin sadece sosyal hizmetleri aramakla sınırlı olmadığını söyleyen Hailford, geçenlerde birinin internet üzerinden kızını kaçırmakla ve onu öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. "Dürüst olmam gerekirse endişelendim ve bunun birinin gönderebileceği en korkunç mesaj olduğunu düşündüm" dedi. 

Kaynak: Onedio