Biten büyük aşkın ardından komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım!

2020 yılına sevilen komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı bomba aşkla imza atan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımda "2020 yılından, dersimizi aldık" ifadesini kullandı. Bu sözler, Sarıkaya'nın Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişkiye yoruldu.

Biten büyük aşkın ardından komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım!

Birliktelikleri magazin gündemine bomba gibi düşen komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı 2020 senesine damga vurdu. Önce aşklarını gizlediler, ardından ortaya çıkınca el ele poz verdiler. Ardından sürpriz kararla ayrılan ikilinin biten ilişki hakkında hiçbir açıklamada bulunmaması akıllarda soru işaretleri bırakmıştı.

Cem Yılmaz, yılbaşı gecesi adeta bu sessizliği bozarak şaraplı bir notla 2020'ye veda etti. Cem Yılmaz'ın "Azıcık aşım, ağrısız başım" şeklindeki paylaşımı manidar bulunurken, bugün Serenay Sarıkaya tarafından yapılan paylaşım herkesin kafasını karıştırdı. 

Biten büyük aşkın ardından komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım! - Resim : 1

Cem Yılmaz'dan dersini aldı

Serenay Sarıkaya annesi ile çektirdikleri 2 fotoğrafını sosyal medya hesabı insatgramdan takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya, fotoğrafın altına ise, dersimizi aldık notunu düşmesi, Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişkiye yoruldu. 

 

Biten büyük aşkın ardından komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım! - Resim : 2

İşte Sarıkaya'nın o paylaşımı!

"2020 bize çok şey öğrettin... Dersimizi aldık"

Güzel oyuncu Sarıkaya, "2020 bize çok şey öğrettin... Dersimizi aldık... 2021 senden çok umutluyuz. Sağlıkla gel, huzur, neşe, iyilik, güzellik, bolluk bereket getir... Annemle herkese gönülden harika bir yıl diliyoruz. Kucak dolusu sevgiler, öpücükler...♥️" notunu düştü.

 Biten büyük aşkın ardından komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'dan manidar paylaşım! - Resim : 3

 

"Azıcık aşım,ağrısız başım"

Serenay Sarıkaya ile ilişkilerini noktaladıklarını açıklayan ünlü komedyen Cem Yılmaz ise, Yılbaşı gecesi şaraplı bir fotoğraf paylaşarak, "Azıcık aşım,ağrısız başım 👨🏻❤️👨🏻" mesajını yazdı.