İlkay Gündoğan’dan olay transfer! Sözlü anlaşma tamam! Manchester City’den ayrılıp başka bir dünya devine gidiyor

Manchester City’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona ile anlaşmaya vardı.

İlkay Gündoğan’dan olay transfer! Sözlü anlaşma tamam! Manchester City’den ayrılıp başka bir dünya devine gidiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin takım kaptanı olan İlkay Gündoğan’ın takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Başarılı futbolcunun adı transferde İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona ile anılırken futbolcunun geleceği belli oldu.

İlkay Gündoğan’dan olay transfer! Sözlü anlaşma tamam! Manchester City’den ayrılıp başka bir dünya devine gidiyor - Resim : 1

SÖZLÜ ANLAŞMAYA VARDI

Sport’ta yer alan habere göre İlkay Gündoğan, Barcelona ile sözlü olarak 3 yıllık anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu, Manchester City ile sezonu tamamlayana kadar transfer konusunda açıklama yapmayacak.

İlkay Gündoğan’dan olay transfer! Sözlü anlaşma tamam! Manchester City’den ayrılıp başka bir dünya devine gidiyor - Resim : 2

CITY TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Öte yandan Manchester City de İlkay Gündoğan’ı takımda tutmak konusunda ısrar ediyor. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’da futbolcunun durumu hakkında, "Belki sonunda burada kalır. Umutla... Kimse ne olacağını bilmiyor" dedi.