Yok böyle aşk!.. Biri 80 diğeri 35 yaşında!

80 yaşındaki İngiliz Iris Jones sosyal medyadan tanıştığı 35 yaşındaki Mısırlı Muhammed Ahmed Irbriham’a aşık oldu. İkili evlenmeye karar verdi. Kadının oğulları ise bu birlikteliği onaylamıyor.

80 yaşındaki İngiliz Iris Jones ve 35 yaşındaki Mısırlı Muhammed Ahmed Irbriham sosyal medyada tanıştı.

İngiltere'nin Weston-super-Mare kentinde yaşayan Jones, oğulları 54 yaşındaki Steve ve 53 yaşındaki Darren'ın uyarısına rağmen aralarında 45 yaş fark olan adamla görüşmek için Mısır'ın Kahire kentine gitti.

Iris Jones, ilk görüşte aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. İngiliz kadının iki oğlu annelerinin bu birlikteliğinden endişeli bir halde. 

Genç sevgilinin paranın ve İngiliz pasaportunun peşinde olduğunu düşünüyorlar. 35 yaşındaki Irbriham ise gerçek aşkı bulduğunu iddia ediyor.

Çift, evlilik hazırlıklarına devam ederken yaşlı kadının oğulları onu uyarsa da Iris, "Gerçek aşkı buldum" diyor. 35 yaşındaki adam, İngiliz gazetesinin sorularını yanıtlayarak, annesinden 20 yaş büyük olan sevgilisi hakkında konuştu.

40 yıl geçmiş önce ilk kocasından ayrılan Iris, aslen Gizeli olan sevgilisinin 60 yaşındaki annesiyle de tanıştı ve Muhammed ile tanışmak için izin istedi. Çift tanışır tanışmaz Kahire'de evlenme kararı aldı.

Muhammed Ahmed Irbriham, "Eğer bir kadına aşık olursanız, onun nasıl gözüktüğü ya da kaç yaşında olduğu hiç umrunuzda olmaz." sözlerini kullandı. 

Daily Mail gazetesine açıklamalar yapan ve aşkın gözlerini kör ettiğini söyleyen adam, "Sevgilimin annemden 20 yaş büyük olması da önemli değil" açıklamasında bulundu.

Iris, "Eğer benimle servetim için evleniyorsa ona bol şans diliyorum. Çünkü ben zengin değilim." diyor. Yaşlı kadın, bugüne dek hayatını başkalarını mutlu etmeye adadığını, şimdiyle ölene dek mutlu yaşamak istediğini söylüyor.

"Doğru insanla 80 yaşında tanıştım. Bunun gerçek aşk olduğuna eminim" diyen Iris, eski kocasıyla boşanma kağıtlarına ihtiyacı olduğu için İngiltere'ye geri dönmüş. Ancak kağıtlarla birlikte Kahire'ye gidip sevgilisiyle burada evlenecek.