Seks oyunu ölümle bitti

İngiltere'de yaşayan milyoner mirasyedi Anna Florence Reed, fedai olan erkek arkadaşı Alman Dirk W. ile fantezi yaptığı sırada nefessiz kalarak can verdi. Otel odasında bulunan genç kadının sevgilisi cinayetle suçlanıyor.

Seks oyunu ölümle bitti

İsviçre'deki Ticino kantonunda bulunan Locarno'daki bir otelde yaşanan olayda, olayı soruşturan savcı, Dirk W.'nin cinayet, katliam ve zimmet suçlamalarıyla karşı karşıya kalacağını açıkladı. Öte yandan çiftin aynı gün içerisinde olay öncesinde çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Dirk W.'nin olayın hemen ardından resepsiyonu aradığı ve kız arkadaşının kendisini iyi hissetmediğini bildirdiği açıklanırken, polisin olay yerine geldiğinde genç kadının hayatını kaybettiğini belirlediği vurguladı. Dirk W.'nin Reed'in kredi kartlarını alması olayın aynı zamanda gasp olarak değerlendirileceği anlamına geliyor. Dirk W. ise kredi kartlarını olaydan önce eğlence olsun diye aldığını ileri sürdü.

Aynı gün birlikte alışveriş yaptılar

Olay günü çiftin gittiği terzi ise verdiği ifadede çiftin birlikte geldiğini doğrulayarak sevgili gibi ve mutlu göründüklerini söyledi. Terzinin bu ifadesi otopsinin daha detaylı şekilde yapılmasını da sağladı. Savcılığa yakın bir kaynak, genç kadının boğazındaki kırıkların mikro kırıklar olduğunu doğrularken, bu durumun sert cinsel ilişki sırasında yaşanabileceği vurgulandı.