İngilizler Hande Erçel'in estetiksiz halini görseler yine dünyanın en güzel kadını seçerler miydi?

Glamour İngiltere Dergisi Kerem Bursin'le aşkı ve Sen Çal Kapımı'nda performansı ile sıkça konuştuğumuz Hande Erçel'i dünyanın en güzel kadını seçti. Hayranları ise dünyanın en güzel kadını seçilen Hande Erçel'in estetiksiz halini konuşuyor. Peki bu dergi Hande Erçel'in estetiksiz halini görseydi..

İngilizler Hande Erçel'in estetiksiz halini görseler yine dünyanın en güzel kadını seçerler miydi?

Sosyal medya kullanıcılarının akıllarına takılan soru ise 'Glamour İngiltere dergisi Hande Erçel'in estetiksiz halini görseydi yine de dünyanın en güzel kadını seçer miydi?... Çoğu kullanıcı evet dedi. Hande Erçel'in estetiksiz hali de yine güzel...

Son dönemin adından sıkça söz ettiren oyuncularından Hande Erçel'in ünü ülke sınırlarını aştı. Birçok ülkeden hayranı bulunan ve sosyal medyada 24.5 milyon kişinin takip ettiği Hande Erçel İngilizlerin de beğenisini topladı. Peki İngilizlerin dünyanın en güzel kadını seçtiği Erçel doğal güzel mi?

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Hande Erçel son dönemin adından söz ettiren isimlerinden.

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan birlikteliğini noktaladıktan sonra diziden partneri Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor.

Son dönemin adından sıkça söz ettiren oyuncularından Hande Erçel'in ünü ülke sınırlarını aştı.

Birçok ülkeden hayranı bulunan ve sosyal medyada 24.5 milyon kişinin takip ettiği Hande Erçel İngilizlerin de beğenisini topladı.

Glamour İngiltere Dergisi'nde yayınlanan makalede "Hande Erçel 2021 itibariyle dünyanın en güzel kadını seçilmiştir" ifadesi yer aldı.

Peki İngilizlerin dünyanın en güzel kadını seçtiği Hande Erçel doğal güzel mi?

Kariyerinin ilk yıllarında bambaşka bir görünüme sahip olan Hande Erçel de estetikli çıktı.

Hande Erçel'in eski mayolu pozları sosyal medyada çok konuşulanlardan oldu.

İngilizler Hande Erçel'in estetiksiz halini görseler yine dünyanın en güzel kadını seçerler miydi? - Resim : 1

İşte Hande Erçel'in estetiksiz hali...

 Hande Erçel'in bölüm başına aldığı para ortaya çıktı

tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre, Hande Erçel'in bölüm başı 100 bin TL, aylık ise 400 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

İlk yıllarında tv sunucusuymuş  

Instagram’da 24 milyonu aşkın takipçisi olan oyuncunun 2012 yılında, henüz 18 yaşındayken bir magazin programında sunuculuk yaptığı ortaya çıktı.

 Erçel’in programdan görüntüleri ve Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’un haberini sunarken yaşadığı dil sürçmesi, dikkat çekti.

Uzun bir süre Murat Dalkılıç'la aşk yaşan Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Hande Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti. Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i silmişti.

Kerem Bursin Hande Erçel aşkı devam ediyor

27 yaşındaki oyuncu, şu sıralar 34 yaşındaki meslektaşı Kerem Bürsin'le aşk yaşıyor. Kaynak: Haber Global