Cinsel ilişki öncesi prezervatifini bilerek yırtan erkek tecavüzden yargılandı

İngiltere'de, cinsel birliktelik öncesi prezervatifini bilerek yırtan Andrew Lewis'e 4 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme Lewis'i partnerine tecavüzden yargıladı.

Cinsel ilişki öncesi prezervatifini bilerek yırtan erkek tecavüzden yargılandı

İngiltere'de yaşayan Andrew Lewis, cinsel birliktelik öncesi prezervatifi bilerek yırtınca partnerinin şikayeti üzerine tecavüzden yargılandı. Mahkeme, Lewis'e dört yıl hapis cezası verdi.

İngiltere'de yaşayan 47 yaşındaki tren makinisti Andrew Lewis, bir kadınla prezervatif kullanmak şartıyla ilişkiye girdi. İlişki sonrası yatağın kenarında delici aletler görüp Andrew'in kullandığı prezervatifi çöpten çıkarıp kontrol eden kadın, prezervatifte Andrew'in kasten açtığı delikleri görünce davacı oldu.

Tecavüzden yargılandı

Mahkeme Andrew'in prezervatifi ilişkiye girdiği kadından habersiz bir şekilde yırtıp delmesini tecavüz olarak değerlendirip şahsa dört yıl hapis cezası verdi. 

The Telegraph'ın haberine göre, savcı Glyn Samuel, Andrew'in ifadesinde prezervatifi kasten yırttığını itiraf ettiğini, bu eylemi planlı bir şekilde yaptığı için eylemin tecavüz olarak değerlendirdiğini söyledi.

Andrew'in avukatı ise müvekkilinin partneri ile daha uzun süre yakın temas kurmak için kondomu kestiğini söyleyerek beraatini talep etti. Mahkeme Andrew'e dört yıl hapis cezası verdi.

 

Kaynak: Cumhuriyet