Barclays kripto para işlemlerini durdurdu

İngiltere'nin en büyük bankalarından Barclays, müşterilerinin banka kartı ve kredi kartı ile Binance kriptopara borsasına ödeme işlemlerini tamamen durdurdu.

Barclays kripto para işlemlerini durdurdu

İngiltere'nin en büyük bankalarından Barclays, Finansal Denetim Otoritesi'nin (FCA) geçtiğimiz hafta aldığı karar çerçevesinde banka kartı ve kredi kartı ile Binance kriptopara borsasına ödeme yaan müşterilerinin işlemlerini durdurdu.

Barclays, müşterine bir mesaj gönderereke Binance kriptopara borsasına kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapmayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurmalarını istedi. Mesajda, kriptopara borsasına kredi kartı veya Banka kartı ile para göndermenin durdurulmasının bu müşterilerin paralarını güvende tutacağı ifade etti.

Müşterilerin, Binance'den para çekebilmelerine imkan vermeye devam ettiklerini de vurguladı.

Barclays'ın bu açıklamasına Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Binance'nin resmi hesabından yapılan açıklamada şöyle dendi:

Bazı iş ortaklarımızın Binance kullanıcılarına hizmet vermeyi tek taraflı olarak durdurma kararı aldıklarını öğrenmekten hayal kırıklığına uğradık. İş ortaklarımızı herhangi bir endişesi varsa konuya görüşmek için bir araya gelmeyi memnuniyetle karşılarız.

Binance yaptığı açıklamada, tüketicileri koruyan, yeniliği teşvik eden ve sektörü ilerleten politikaları şekillendirmek için düzenleyici kurullar ile işbirliği içinde çalışmaya kararlı olduklarını da vurguladı.

Alış 64.646,19
Satış 64.646,20
Değişim 0,00
Son Değer 64.646,20
En yüksek 65.297,94
En düşük 62.794,00
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00