İngiltere'de 22 çocuklu ailenin berber mesaisi

İngiltere’nin en kalabalık ailesi olarak bilinen ve 22 çocuk sahibi Noel Radford korona virüs karantinası nedeniyle berbere gidemeyen 8 erkek çocuğunun saçlarını 5 saatte kesti.

İngiltere’nin en kalabalık ailesi olan Radford, korona virüs karantinası nedeniyle berbere gidemeyen çocuklarının saçlarını tek tek kesti. Ailenin YouTube kanalı ‘The Radford Family’de, erkek çocukların saç kesimine dair paylaşılan görüntülerde, baba Noel'in, ilk olarak çocukları Oscar’ın saçını kesmeye başladı. Noel, çocuğuna, saçlarının hepsi aynı uzunlukta olacağını çünkü başka bir model yapamadığını söyleyerek; Oscar’ın ardından Archie, Casper, Josh ve daha sonra da Max’in saçını keseceğini söyledi.

5 saattini traşa harcadı

Noel kameranın karşısına geçerek, 8 erkek çocuğunun saçlarını tek tek kesti. Noel tıraş işleminin 5 saat sürdüğünü ifade ederek, “Yoruldum ancak, keyifliydi. Hepsi bunu beğenmiş görünüyor. Kimse şikayet etmiyor.” dedi. Öte yandan ilk çocuğuna 1989 yılında doğuran Sue Radford, ömrünün 800 haftasını hamile olarak geçirdi.