İngiltere'nin ilk eşcinsel çiftinin bebekleri oldu

İngiltere'de kızının eski erkek arkadaşıyla ilişkiye başlayan ve ilk eşcinsel evlilik olarak kayıtlara geçen Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison çiftinin kızları oldu.

İngiltere'nin ilk eşcinsel çiftinin bebekleri oldu

Çocuklarını kucaklarına alan eşcinsel aile, mutluluklarını sosyal medyadan paylaştıkları video ile duyurdu. İngiltere'nin başkenti Londra'da eşcinsel evlilik yapan Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison kız çocuklarını kucaklarına aldı. 

İngiltere'nin ilk eşcinsel çiftinin bebekleri oldu - Resim : 1

 KIZININ ESKİ ERKEK ARKADAŞI İLE EVLENDİ

İngiltere'nin başkenti Londra'da ilk eşcinsel evliliği olarak kayıtlara geçen Barrie Drewitt-Barlow, (50) kızının eski erkek arkadaşı Scott Hutchison(25) ile evlendi. Eşcinsel çift, Valentina adlı kız çocuklarını önceki gün kucaklarına aldı.

 MUTLULUKLARINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTILAR

Barrie Drewitt-Barlow, bebeğin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Barlow, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bebeklerinin bir ay erken doğduğunu ve isminin Valentina Willow Drewitt-Barlow olduğunu duyurdu. sosyal medya hesaplarından bebeğin videosunu paylaştı.

"KUTSANMIŞ HİSSEDİYORUZ"

Barrie paylaşımında, "Güzel kızımız Valentina Willow Drewitt-Barlow dünyaya hoşgeldin. Kızımız neredeyse bir ay erken doğdu ama yine de mükemmel. Tamamen kutsanmış hissediyoruz. Seni Seviyorum Scott" ifadelerini kullandı.