Ünlü yıldız striptizciyi hamile bıraktı! Aşk bebeği doğmadan striptizciyi terk etti!

Ünlü yıldız hakkında şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre bir striptizciyle ilişki yaşayan ünlü sunucu, sevgilisinin hamile olduğunu öğrenince onu bir mesajla terk etti. Ayrıca kadına ‘kariyerini mahvetmemesi için’ bir sözleşme de imzalattı!

Ünlü yıldız striptizciyi hamile bıraktı! Aşk bebeği doğmadan striptizciyi terk etti!

İngiltere’de bir striptizci ünlü bir BBC sunucusundan çocuğu olduğunu iddia etti. Dansçı yaptığı açıklamada “Birlikte olduğumuz altı ayda yaklaşık beş ya da altı kez buluştuk. Sonra hamile kaldım. Ona söylediğim anda çocuğu olamayacağını söyledi ve kendisinin çocuğu olduğunu inkar etti. Ardından tüm numaralarımı engelledi. Numarasını değiştirdi ve ortadan kayboldu."

Ünlü yıldız striptizciyi hamile bıraktı! Aşk bebeği doğmadan striptizciyi terk etti! - Resim : 1
Dansçı, "Kızım babasız değil" dedi.

 

Striptizcinin iddialarına göre beraber olduğu kişi İngiltere’de ünlü bir BBC sunucusu. Ünlü yıldızla 6 aylık beraberlik yaşadıklarını, hatta televizyondaki sloganını kendisinin göğüslerine yazdığını söylüyor!

"Kızım, babasının kim olduğunu biliyor ve tanışmak için can atıyor"

Ancak stripticişnin adını açıklamadığı TV yıldızı, çocuk doğduğundan beri kızıyla veya annesiyle hiçbir teması olmadı. Bakım ücreti de ödemedi.

Dansçı sözlerine şunları ekledi: “Kızım babasız değildir. O babasının kim olduğunu biliyor ve tanışmak için can atıyor. Ben de tanışmalarını çok isterim"

DNA testi yapıldı!

Ünlü BBC sunucusu DNA testi yapılmasını talep etti. Sonuçlara göre ünlü sunucunun ailesi ile bir DNA eşleşmesi olduğunu doğruladı, ancak yıldızın “baba” olduğunu kesin olarak doğrulayamadı.

Her şeyin uyduğunu söyleyen striptizci, ismini vermediği ünlü sunucudan babalık görevlerini yapmasını bekliyor.