Instagram çöktü mü? Instagram Feedback required hatası nedir? Feedback required nasıl çözülür?

Instagram çöktü mü? sorusu uygulamaya giriş yapamayanlar tarafından araştırma konusu oldu. Instagram kullanıcıların önüne "Feedback required" yani denemeden önce birkaç dakika bekle uyarısı çıkıyor. Peki, Instagram Feedback required hatası nedir? Feedback required nasıl çözülür?

Instagram çöktü mü? Instagram Feedback required hatası nedir? Feedback required  nasıl çözülür?

Sabah saatlerinden itibaren Instagram kullanıcıları, akış yenileyememe sorunu yaşıyor. Bu sorun akıllara Instagram çöktü mü? sorusunu getirdi. Birçok kullanıcı "Feedback required" yani denemeden önce birkaç dakika bekle uyarısı ile karşı karşıya kaldı. Peki,  Instagram Feedback required hatası nedir? Feedback required nasıl çözülür? İşte detaylar...

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

En çok kullanılan iletişim ve paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram'da bu sabah itibari ile kullanıcılar sorun yaşadı. Akış yenileyemeyen kullanıcılar Instagram'ın çöktüğünü düşündü. Milyonlarca Instagram kullanıcısının önüne Feedback required hatası çıktı. Birkaç dakika bekleyip tekrar denemelerini söyleyen uyarı karşısında kullanıcılar bu soruna çözüm aramaya başladı. 

Instagram çöktü mü? Instagram Feedback required hatası nedir? Feedback required  nasıl çözülür? - Resim : 1

INSTAGRAM FEEDBACK REQUİRED HATASI NEDİR?

25 Mayıs 08:30 itibariyle karşılaşılan bu Feedback required hatası Instagram uygulamasına girerken yaşandı. Feedback required yani denemeden önce birkaç dakika bekle uyarısı olarak Instagram'a giriş yapmak isteyenlerin karşısına çıktı. 'Gerekli bildirim gerekli' anlamına gelen  Feedback required hatasının nasıl çözüleceği araştırılmaya başlandı.

Peki, Feedback required nasıl çözülür?

Instagram'da "feedback_required" hatası, IP adresinizin geçici olarak bloke edildiği anlamına gelmektedir. Ağınızı değiştirdiğiniz takdirde IP adresiniz de değişecektir. Böylelikle feedback_required" hatası kaldırılır. Eğer iPhone kullanıcısıysanız WiFi'yi açmak ya da kapatmak için ekranınızın altından yukarı doğru kaydırın. Ardından WiFi simgesine dokunun. Ağınızı değiştirdikten sonra Instagram'ınızı zorla kapatın ve tekrar açın. Artık "feedback_required" hatası gitmiş olmalı.Bu hata genel bir hata da olabilir. Bu yüzden sorunun Meta tarafından çözülmesini bekeleyin. Sorun eğer sunucu kaynaklı ise kendinden geçmesi gerekiyor.