Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girmiyor?

En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Instagram çöktü iddiaları ile araştırılıyor. Yaşanan sorun Twitter ve diğer mecralarda araştırılırken kullanıcılar Instagram çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Akış yenilenemedi hatası ile zaman zaman karşılaşanlar hatanın ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Peki, Instagram çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir? İşte son dakika gelişmesi

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girmiyor?

En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Instagram çöktü iddiaları merak konusu oldu. 

Instagram erişim sorunu Twitter'daki kullanıcılar tarafından paylaşılmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram akış yenilenemedi hatası' ile zaman zaman karşılaşanlar hatanın ne zaman düzeleceğini merak ediyor.

Peki, Instagram çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir? İşte son dakika gelişmeleri...

Instagram 'Akış' hatası

Instagram'a giriş yapan bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya geldi. Akışlarında yeni gönderileri göremeyen kullanıcıların yanı sıra profil sayfasına giriş yapamayan kullanıcıların olduğu da görüldü.

Instagram çöktü mü?

İnternet sitelerinin ve mobil uygulamaların anlık durumu hakkında bilgi veren DownDetector’e göre, son bir saatte Instagram kullanıcılarından gelen şikayetler arttı. Şu anda tam olarak hangi işlevlerin çalışmadığı bilinmese de çoğu kullanıcı Instagram'a erişmekte sorun yaşıyor.

Resmi açıklama geldi

Meta sözcüsü Devi Narasimhan The Verge'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bazı kullanıcıların Instagram'a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."