Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten sürpriz başvuru!

Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakteriyle adından bahsettiren ünlü oyuncu Engin Akyürek Instagram'dan mavi tik için başvuruda bulundu.

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten sürpriz başvuru!

Hayranlarının ısrarına daha fazla dayanamayan Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakteriyle adından bahsettiren ünlü oyuncu Engin Akyürek Instagram hesabı açtı. 

Sürpriz bir kararla Instagram hesabı açıp hayranlarını sevince boğan Engin Akyürek, Instagram'a mavi tik (doğrulanmış hesap rozeti) başvurusunda bulundu. 

 

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten sürpriz başvuru! - Resim : 2

Akyürek, kedisiyle çekilmiş pozunu paylaşarak Instagram'a 'merhaba' dedi. 4 gün içerisinde Engin Akyürek'i 260 bini aşkın kullanıcı takip etti.

 

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten sürpriz başvuru! - Resim : 4

Engin Akyürek, mavi tik (doğrulanmış hesap rozeti) almak için Instagram'a resmi başvuruda bulundu.

Akyürek, mavi tik rozeti alarak kendisi adına açılan sahte hesapların önüne geçmek istiyor. Instagram başvurulara genellikle 25-30 gün içerisinde olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyor. Engin Akyürek'in mavi tik sahibi olabilmesi için yaklaşık 3-4 hafta daha beklemesi gerekiyor.

MAVİ TİK NEDİR?

Instagram hesap onaylatma ya da bir diğer adıyla mavi rozetli Instagram hesapları; istek sonucunda, Instagram tarafından uygun görülen profillere kullanıcı adının yanında mavi renkli tik işareti konulması ile oluşur. Bu sayede profiller; onaylı Instagram hesabı ya da doğrulanmış hesap olarak adlandırılmaktadır.