Böyle hediye ne duyuldu, ne görüldü!

İnstagram ve TikTok'ta milyonlarca takipçiye sahip olan model Bonnie Locket, sevgilisine alacak hediye bulamayınca sıra dışı bir şey yapmak istedi. Sevgilisinin üçlü seks yapmak istediğini bilen kadın bu isteği yerine getirdi.

Böyle hediye ne duyuldu, ne görüldü!

İngiltere'nin Surrey kentinde yaşayan milyonlarca takipçiye sahip model Bonnie Locket sevgilisine Noel için tuhaf bir hediye düşündü.

Bonnie sevgilisine geleneksel bir hediye vermek yerine, sevgilisinin daha önce de dile getirdiği üçlü seks isteğine izin verdi. Kıskanç biri olmadığını ve paylaşmanın güzel olduğunu söyleyen Bonnie "Bir kez olacak, bu yüzden ikimiz de fantezimizi yaşıyoruz ve hepsi bu." dedi.

 Bir barda tanıştığı kıza üçlü seks teklifinden de olumlu yanıt alınca seksin izlerini evinde görmemek için kalacakları otelide ayarladığını söyledi.

Bonnie,  "Giyinip barda bir şeyler içmeye gidebilir ve sonra yukarı çıkabiliriz. Sonuçta bu bir fantezi. Tek eşlilik istediğim bir şey ama sadece çılgın ve eğlenceli bir gece geçirmek istiyorum. Teknik olarak tek eşliliğe inanıyorum ve Brad'i asla aldatmam. Bu fantezi benim için olduğu kadar onun için de. Tek sorun, gelecek yıl ona ne alacağım?" dedi.