İntikam oyunları filmi 21 Nisan 2023'te vizyonda! Peki Zeki Sincar kimdir? Zeki Sincar nereli ve kaç yaşında?

Daha önce hikayesi kendisine ait olan yeni filmi ‘İntikam Oyunları’nı kitap haline getirerek Akis Yayınları’ndan piyasaya çıkaran Zeki Sincar'ın İntikam oyunları filmi 21 Nisan 2023'te vizyona giriyor. Peki merak edilen filmin yapımcısı Zeki Sincar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İntikam oyunları filmi 21 Nisan 2023'te vizyonda! Peki Zeki Sincar kimdir? Zeki Sincar nereli ve kaç yaşında?

Bir hackerin Almanya’dan başlayarak Türkiye’de devam eden çok konuşulacak intikam planının anlatıldığı kitap olan İntikam oyunları kitabı satışa çıkarılmıştı. Hikayeyi barındıran kitabın filmi ise 21 Nisan 2023'te vizyona giriyor. 

Peki kimdir bu Zeki Sincar?

Yazar & Sinema ve Müzik Yapımcısı

1981 Yılında Mardin’de doğdu. Evli 3 Çocuğu var.Mezopotamya coğrafyasının tüm kültür zenginliklerinin barındığı Mardin’den aldığı ilhamlar ve çoklu kültür’de yaşamış olduğu deneyimler ile çocuk yaştan beri sanat’a ve sanatçı’ya özel bir duygu barındırarak yetişmiştir.

Eğitim hayatının yanında ticaret hayatını da entegre ederek yaşayan Zeki Sincar sosyal alanda gerçekleştirdiği aktif duruşlarla çok genç yaşta ülke genelinde geniş bir kitle tarafından tanınmıştır.

Özellikle pandemi başlangıcıyla ağır darbe yiyen sinema ve müzik sektörüne derin soluk kazandıran ve en riskli süreçte sanat’ın yeniden hayat bulmasına yönelik yaptığı yatırımlar ve projeler sanat ve sektör camiası tarafndan minnetle karşılanmış ve uluslararası arenadan aldığı ödüller ile Türkiye’de Sanat’ın yeniden can bulmuş haline nefes veren önemli mimarlar arasında yer almıştır.

Sadece sanat çalışmalarının üreticiliğine değil, sanat ahlakının korunması ve yaygınlaştırılması konularında da önemli sosyal projelere imza atan Zeki Sincar, 2022 yılına KİRVE isimli kitap yazarak girmekte ve Kirve’lik olgusunun tüm kültürel yapısını gün ışığına çıkararak önemli bir kültürel esere daha imza atmıştır.

İntikam oyunları filmi 21 Nisan 2023'te vizyonda! Peki Zeki Sincar kimdir? Zeki Sincar nereli ve kaç yaşında? - Resim : 1

SİNEMA FİLMLERİ

Bahtsız Bedri
Ceberruh
7 Yedi
İntikam oyunları

BELGESELLER

Kirve
Buhur Suyu

YAZDIĞI KİTAPLAR

Kirve
İntikam oyunları

ALDIĞI ÖDÜLLER

Lafa
Orinos
Tokyo Film Awards
Florance Film Awards
Andromeda Film Awards
İstanbul Awards
Top İndia Film Awards
Foça film festivali Prisma film festivali.

JÜRİ ÜYESİ OLDUĞU FESTİVALLER

Gladyatör Film Awards
Andromeda Film Awards