İranlı turistler 2020 yılına girerken Van'da eğlendi

2020 yılına doyasıya eğlenerek giren İranlı turistler, eğlence için Van'ı tercih etti. Gündüz alışveriş yapan İranlılar gece vakitlerinde de eğlence mekanlarını doldurdu. Kent genelinde otellerde doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı.

Yeni yıl tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da renkli görüntüler oluşturdu. İranlı turistler, yılbaşında doyasıya eğlenmek için yine kenti tercih etti. Gündüz kentte alışveriş yapan İranlı turistler gece de eğlence mekanlarını doldurdu.

İranlı turistler 2020 yılına girerken Van'da eğlendi - Resim : 1

Yeni yıl kutlamaları Van'da da renkli görüntüler oluşturdu. 2020'ye eğlenerek, coşarak girmek isteyenler mekânları doldurdu. Eğlence mekânları dolup taşarken, Van esnafının yüzünü yine kente gelen İranlı turistler güldürdü. Ülkelerindeki resmi tatil ve izin günlerini geçirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler, yılbaşı programı için de yine kenti tercih etti.

10 BİN İRANLI YURDA GİRİŞ YAPTI
İran sınırındaki Saray İlçesi'ndeki Kapıköy Gümrük Kapısı'ndan son bir hafta içinde 10 binin üzerinde İranlı ülkemize giriş yaptı. Gündüz kentin cadde ve sokaklarında alışveriş yaparak esnafın yüzünü güldüren İranlılar, otellerdeki doluluk oranlarını yüzde 90'a ulaştırdı.

Van'da ki eğlence mekânlarında ve otellerde düzenlenen yılbaşı programlarına katılan İranlılar, 2020'ye gönüllerince eğlenerek girdi.

İranlı turistler 2020 yılına girerken Van'da eğlendi - Resim : 2

"İRANLILAR YİNE VAN'I TERCİH ETTİ"
Kentte faaliyet gösteren Büyük Urartu Oteli'nde kendileri için düzenlenen eğlence programına katılan İranlı turistler kendi müzikleriyle yeni yıla girdi. İranlılar, yeni yılın herkese huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.