İrem Derici, Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızıyla aşk yaşıyor

Türk pop müziğinin son dönemdeki yıldızlarından İrem Derici'nin Cluphouse'da tanıştığı Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızlarından Emre Aslan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Emre Aslan, İrem Derici'nin de desteğiyle albüm yapmaya hazırlanıyor.

Sıradışı tarzı ile Türkiye'de milyonlarca kişinin beğenisini kazanan 33 yaşındaki İrem Derici, Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızları arasında yer alan Emre Aslan ile aşk yaşıyor. 22 yaşında Emre Aslan aynı zamanda müzikle ilgileniyor ve yakın zamanda albüm çıkarmayı planlıyor.

Uzun süredir aşksıztan yakınan İrem Derici sonunda kalbinin prensini buldu. Derici'nin yeni sevgilisinin kimliğinin tv100 ortaya çıkardı. Derici geçen günlerde bir grup oyuncu arkadaşıyla Kadıköy'de kameralara takılmış, korona yasaklarına uymayan Derici'ye polis ceza kesmişti.

O karede sevgilisi Emre Aslan da vardı

Ünlü popçunun "Buradaki herkes oyuncu ve hepsinin korona testi yapılıyor" dediği isimler arasında yer alan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Emre Aslan'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Cluphouse’de tanışan ve Caddebostan’daki parkta ceza yediklerinde de birlikte olan ikiliden Emre Aslan'ın da şarkı çıkaracağı öğrenildi. Ünlü popçunun müzik çalışmalarına da destek verdiği Aslan'ın iki yıllık kız arkadaşından da yeni ayrıldığı belirtildi.

Emre Aslan kimdir?

Emre Aslan 7 mayıs 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yüksek öğretim eğitimini FMV Işık Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuğa duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimi sürecinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi de alan Emre Aslan, bir sezon boyunca ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ adlı oyunda sahne almıştır.

İrem Derici, Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızıyla aşk yaşıyor - Resim : 3
Emre Aslan, Çok Güzel Hareketler 2'de 'Altyapı' skeçlerinde rol alıyor.

1.86 boyunda olan Emre Aslan 73 kiloda ve boğa burcudur. Instagram hesabından zaman zaman paylaştığı sözü ve müziği kendisine ait olan şarkılar, müzik konusunda da dikkat çekmesini sağladı. Henüz 22 yaşında olan başarılı oyuncu, geleceğin potansiyel yıldızı olarak görülüyor.

2018 yılında BKM Mutfak ekibine dahil olan yakışıklı oyuncu, Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde de yer almıştır. Şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ adlı komedi programı ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Emre Aslan’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Çok Güzel Hareketler 2 (TV Dizisi)

2019 – Organize İşler: Sazan Sarmalı (Sinema Filmi)