İrem Derici DM'den kime yürüdü?

Ünlü popçu İrem Derici geçen yıl bodrum tatilinde kameralara yansıyan selilütli haline nasıl gönderme yaptı?

İrem Derici Nişantaşı’nda bir mekanda soruları yanıtladı. Ünlü popçu röportaj sırasında maske takmak istemedi. Yavaş yavaş sosyalleştiğini anlatan derici yaşadığı şaşkınlığı paylaştı.

Karantina döneminde zayıflayan İrem Derici, bu dönem özellikle kilo almamaya çalıştığını belirtti. Derici, geçen yıl bodrum tatilindeki selilütli haline gönderme yaptı. Ünlü popçu 2018’de çok zayıflamış ve ölümden dönmüştü.

İrem Derici pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşadığını açıklayan ünlü isimler hatırlatılınca çarpıcı sözlere imza attı. Ünlü şarkıcı son günlerde Sermiyan Midyat, Ozan Güven ve Özer Arkun’un sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasını değerlendirdi. Sıla, sevgilisini darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen Rubato grubunun üyesi Özer Arkun ile hem dostluğunu hem de iş ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Derici, karantina günlerinde "Beğendiklerime sosyal medyada dm'den yürüyorum" demiş ve “365 gün” filmiyle adından söz ettiren İtalyan oyuncu ve şarkıcı Michele Morrone'ye sosyal medyadan şu mesajı atmıştı: "Ateşleri yakar pervane, ben oldum derdinden divane..."

İrem Derici’nin hayran olduğu İtalyan Michele Morrone ise stil danışmanı Rabia Yaman’la sosyal medyadan takipleşmişti.