İrem Helvacıoğlu ve Alp Navruz’lu dizide sular durulmuyor! Yürek Çıkmazı 9.bölüm izleme ekranı!

TRT1’in sevilen dizisi Yürek Çıkmazının son bölümü yayınlandı. 9.bölümüyle ekranlara gelen dizinin detaylarını seyirciler arama motorlarında aratıyor. Kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının hayatını konu alan dizinin 9.bölüm izleme ekranı…

İrem Helvacıoğlu ve Alp Navruz’lu dizide sular durulmuyor! Yürek Çıkmazı 9.bölüm izleme ekranı!

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın başrollerinde yer aldığı dizi her hafta heyecanlı bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin 9.bölümünde Halil'in Funda ile görüntülerini izleyen Zeynep, büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve Halil'den uzak durma kararı alır. Bunun için de Cennet'in davasına Caner'i dahil eder. Ancak bu hamlesi Halil'i durdurmadığı gibi aralarındaki etkileşimi daha da arttırır.

ipucu dengeleri değiştiriyor

Başından beri kızının Halil ile görüşmesine karşı olan Armağan için bu kabul edilemez bir arkadaşlıktır. Zeynep'e bunu söylemek için bürosuna geldiğinde, hiç beklemediği bir kişiyle; Ali Fuat ile tanışır. Feride'nin hamile olduğunu öğrenen Kıvanç ise, evliliğiyle ilgili bir karar vermesi gerektiğini düşünürken o kararı Feride verir ve boşanma protokolünü imzalar. Öte yandan Yılmaz'ın meşru müdafaa ile serbest kaldığını, evde bulunan kanın babasına ait çıkabileceğini öğrenen Halil deliye döner. Davanın devam edebilmesi ve mezarın açtırılabilmesi için yeni bir delile ihtiyaç vardır. Bu delil Halil'e hiç beklemediği bir kişiden, beklemediği bir anda gelir. Bu ipucu birilerinin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

YÜREK ÇIKMAZI BÖLÜMLERİ İZLE