Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor?

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekran hayatına başlıyor. İlk bölüm tanıtımı yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor?

 

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk'ün, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizi, ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar otururken, senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor? 

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor? - Resim : 1

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk'ün, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği Annenin Sırrıdır Çocuk, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar otururken, senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor? - Resim : 2

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’un ilk tanıtımı izleyici karşısına çıktı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yakında saat 20.00’de TV8'de izleyici karşısına çıkacak.