İş arayanlar dikkat! Birçok branşta personel alınacak

Bakanlık milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son duyurusunda birçok branşta personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın avukattan arkeoloğa, çocuk gelişimcisinden güvenlik görevlisine çeşitli pozisyonlarda verdiği iş ilanları

İş arayanlar dikkat! Birçok branşta personel alınacak

Milyonlarca vatandaş devlet kadrosunda çalışmak için iş ilanı araştırıyor. Bakanlık yaptığı son duyuruda birçok branşta personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın avukattan arkeoloğa, çocuk gelişimcisinden güvenlik görevlisine çeşitli pozisyonlarda verdiği iş ilanlarının detayları.

Devlet kapısında sağlam bir iş bulmak birçok vatandaşın en büyük hayali. KPSS sınavına girmiş, ancak bir türlü iş bulamamış birçok vatandaş internette yeni iş ilanlarını araştırıyor. Bakanlıklar bir çok dala her gün iş ilanları yayınlıyor.

Son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere tam 206 personeli işe alacağını duyurdu.

Bakanlığın iş ilanında Arkeolog, Müze Araştırmacısı, Avukat, Çocuk Gelişimcisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına toplam 206 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Duyuruda başvuruların elektronik ortamda Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştireceği açıklandı. 11 - 25 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacak.

Duyuruda “adaylar sadece bir il ve öğrenim durumuna göre bir pozisyon için başvuruda bulunabilecek olup, tercih ettiği il için yapılacak sıralamaya katılacağından, birden fazla il veya nitelik (öğrenim, pozisyon) için yapılan başvurular kabul edilmeyecektir ifadeleri kullanıldı.”