Bu taktiği herkes öğrenmeli! Sorduğu tek bir soruyla hayalindeki işi kaptı

İş görüşmelerinde kimi zaman nasıl davranmamız gerektiğini bilemeyiz. İşi kapmak için ise bazı taktikler bulunuyor. Genç bir kadın sorduğu bir soruyla hayalindeki işe kavuştu.

Bu taktiği herkes öğrenmeli! Sorduğu tek bir soruyla hayalindeki işi kaptı

Her gün binlerce kişi iş görüşmesine giriyor. Çoğu kişi iş görüşmelerinde nasıl davranması gerektiğini, ne söylemesi gerektiğini ise bilemiyor. Jennifer Reardon adlı genç kadın, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, tek soruyla nasıl işe alındığını anlattı. Reardon, söz konusu soruyu herkesin öğrenmesi gerektiğini belirterek, "Eminim işe yarayacaktır" dedi.

Sihirli soruyu sordu, işi kaptı

Haberler.com'un haberine göre; İş görüşmelerinde gerek işverenlerin gerekse de adayların kullandığı kelimeler büyük önem taşıyor. Jennifer Reardon adlı kadın da TikTok üzerinden çektiği videoda, iş görüşmesi sırasında sürekli işe yarayan sihirli bir cümleyi takipçileriyle paylaştı. Jennifer şöyle konuştu: "Görüştüğüm her iş, bunu söylediğim yerde işi kaptım. İş görüşmesini bitirmeden önce onlara soracağınız son soru, 'Benim hakkımda, bitirmeden önce ele alabileceğimiz herhangi bir endişeniz var mı?' olmalı"

1,8 milyon görüntülenme aldı

Ve onlara hitap etmeyi bitirdiğinizde, hiçbir endişeleri kalmayacak ve işi aldığınızı söyleyen çağrıyı alacaksınız." Jennifer'ın videosu, TikTok'ta 1,8 milyondan fazla görüntülenme, yaklaşık 200.000 beğeni ve binden fazla yorumla viral oldu.