Deniz Seki’nin romantik tekne tatili

İş insanı İrfan Özçelik’le beraberliği tam gaz süren Deniz Seki, tekne tatilinde nasıl aşk tazeledi?

Deniz Seki’nin iş insanı İrfan Özçelik’le beraberliği tam gaz sürüyor. Ünlü şarkıcı sevgilisiyle tekne tatilinde kameraya takıldı. İrfan Özçelik, bir ara Seki’nin üzerine su damlattı. Deniz Seki yanına uzanan Özçelik’e sarıldı. Ünlü şarkıcı sevgilisiyle sarmaş dolaş güneşlendi. Bir eliyle Özçelik’in başını tutan Deniz Seki, bacaklarını hareket ettirerek egzersiz yaptı.

Geçmişte mide küçültme ameliyatıyla zayıflayan ancak son dönemde yeniden kilo alınca diyete başlayan Seki’nin dakikalarca bacaklarını çalıştırması dikkat çekti. Bir süre vücudunu dinlendiren ünlü popçu, hareketini değiştirdi. Spor yapıp yorulan Seki ayağa kalktı. Deniz Seki ayakta oyalandıktan sonra yerde yatan İrfan Özçelik’e de egzersiz yaptırdı. Ünlü şarkıcı daha sonra duş faslına geçti. Deniz Seki duş alırken sevgilisine şaka yaptı.

Kurulanmak için içeri geçmeye hazırlanan şarkıcı, merdivene çıkmakta zorlandı. İrfan Özçelik bir süre sonra yerinden kalkıp Seki’nin yanına gitti. Öte yandan ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun’un diyet listesiyle zayıflamaya çalışan Deniz Seki, tekne görüntülerini medyada görünce yeni bir fotoğraf paylaştı ve altına şunları yazdı:

“Arkadaşlar bugün basında yer alan fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır. Ben bu tatilimde Bodrum Ören’de bulunmadım ancak basında yer alan fotoğraflar yeni çekildiğini ve Bodrum’da yakalandığımı söylüyor. Tekneye bile diyet yemeklerimle geldim. Hiç olmayacak bir fotoğraf paylaşılmış. Hala kamptayım hiç merak etmeyin bugün itibariyle tatilimi sonlandırıp sahnemiz için Bodruma geçeceğim. Hepinizi çok seviyorum...”