Böyle kavga görülmedi! Öptükten sonra kopardığı dili martıya yem oldu!

İskoçya'da 2 yıl önce gerçekleşen bir kavganın duruşmasında yaşanan ilginç detaylar gündem oldu. İki şahıs arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Tuhaf kavgada şahıslardan biri diğer şahsı öptükten sonra dilini kopardı. Kopan dil ise olay yerinden geçen bir martıya yem oldu.

Böyle kavga görülmedi! Öptükten sonra kopardığı dili martıya yem oldu!

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da 2019'da yaşanan tuhaf ve bir o kadar da korkunç bir kavganın davası sürüyor. Tanışmayan iki kişinin birbirine girdiği, içlerinden birinin dilinin koparılmasıyla sonuçlanan ve bir martının da 'dahil olduğu' kavganın detayları mahkemeye sunuldu.

Bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı

Geçen perşembe Edinburgh Şerif Mahkemesi'ndeki duruşmada Savcı Susan Dickson'ın verdiği bilgilere göre birbirlerini tanımayan James Mckenzie ve 27 yaşındaki Bethaney Ryan, 1 Ağustos 2019'da 20.00 civarında Leith Walk caddesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı kavgaya tutuştu.

Isırdığı dilini kopardı

Ryan uzaklaşmaya çalışsa da McKenzie saldırgan davranışlarına devam etti ve elini yumruk yapıp yeniden Ryan'a yaklaştı. Ryan da savcının aktarımıyla 'tuhaf bir şekilde' McKenzie'nin bu hareketine onu ittirip dudaklarından öperek yanıt verdi. Bu sırada Ryan, McKenzie'nin dilini ısırıp yaklaşık 2-3 santimetrelik bir parçasını kopardı.

Ardından McKenzie uzaklaştı ve dilinin kopan parçasını tükürdü. Tükürdüğü parçayı ise büyük bir martı kapıp yedi.

Kalıcı hasar kaldı

​Olayın ardından Ryan gözaltına alınırken McKenzie hastaneye götürüldü ama dilin kopan parçası ortada olmadığından ve geri dikilemeyeceğinden ameliyata gerek görülmedi. Savcı, McKenzie'nin dilinde tüm hayatını etkileyecek kalıcı hasar kaldığının da altını çizdi.

Ryan suçunu kabul ederken davaya bakan Şerif Nigel Ross, olayın ciddiyetinden dolayı cezanın sonra açıklanmasına hükmetti.