İŞKUR aşçı alımı yapacak

İŞKUR, aşçı alımı ilanı yayınladı. İşte aşçı istihdam edilecek şehirler...

İŞKUR aşçı alımı yapacak

İŞKUR üzerinden yapılacak aşçı alımı ile 273 personel göreve başlayacak. Aşçı ilanlarına vatandaşlar İŞKUR'un internet sitesinden ya da İŞKUR'a bağlı merkezlerden başvurularını yapabilecekler. 

İŞKUR'da yer alan aşçı iş ilanlarına göre; Gümüşhane, Denizli, Konya, Kayseri, Kahramanmaraş, İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, İzmir, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Hatay, Aksaray, Elazığ, Adana, Yalova, Burdur, Manisa, Adıyaman, Muş, Osmaniye, Mardin, Muğla, Bolu, Erzurum, Ankara, Tokat, Siirt, Çanakkale, Uşak, Sivas, Rize, Nevşehir, Van, Balıkesir, Trabzon, Antalya, Kastamonu, Karaman, Niğde, Giresun, Ordu, Kilis, Aydın, Bitlis, Yalova ve Afyonkarahisar kentlerinde toplamda 273 personel istihdam edilecek.

İŞKUR'dan iş başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR'da iş aramak için kayıt olunmalıdır. Vatandaşlar İŞKUR'a internet üzerinden ya da kurum ünitelerinden başvuru yapabiliyor. Kayıt sürecinde iş arayanların kendilerinden istenen bilgileri doğru şekilde sisteme girmeleri gerekmektedir. İŞKUR'a kayıt olacak adayların 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.

Kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar, İŞKUR iş ilanlarını ve bu ilanların detaylarını görüntüleyebilir, başvurularını yapabilir.