1356 işçi alınacak! Başvurular online yapılacak: İŞKUR duyurdu şartlar belli oldu

Sağlık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) üzerinden temizlik görevlisi istihdam edeceğini duyurmasının ardından binlerce kişi "sağlık bakanlığı temizlikçi başvuru, şartları, detayları', 'işkur temizlikçi ilanları, başvuru, şartları' şeklinde aramalar yapmaya başladı. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru ve şartları...

1356 işçi alınacak! Başvurular online yapılacak: İŞKUR duyurdu şartlar belli oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatında “temizlik görevlisi” olarak istihdam edilmek üzere 1356 engelli sürekli işçi alımı yapılacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, adaylar başvurularını 15-19 Ağustos tarihlerinde Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) “esube.iskur.gov.tr” adresi üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirebilecek.

 Başvurular nasıl yapılacak?
Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca 1 iş yerine başvuru yapabilecek. 4857 sayılı iş Kanunu’nun 30 uncu maddesi ve ilgili hükümleri ile mezkür Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.356 engelli sürekli işçi alımı yapılacaktır. Adaylar, ilanlara Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilir.

1356 işçi alınacak! Başvurular online yapılacak: İŞKUR duyurdu şartlar belli oldu - Resim : 2