Saymaz 'eşbaşkanlık sistemi'ne geçti

Gazeteci İsmail Saymaz, Instagram hesabından Şeyda Sayar ile nişanlandığını duyurdu. Saymaz'ın aldığı sürpriz kararın ardından "Şeyda Sayar kim?" sorusu sosyal medyada dönmeye başladı. İşte cevabı...

Saymaz 'eşbaşkanlık sistemi'ne geçti

Gazeteci İsmail Saymaz, Şeyda Sayar ile nişanlandığını açıkladı. Saymaz ile Sayar'ın nişan töreninden bir kare fotoğraf ile duyurulan haberin ardından sosyal medyada şimdiden 'soyadı' geyikleri dönmeye başladı. Şeyda Sayar'ın olası evlilik sonrası iki soyadı kullanması durumunda ortaya çıkacak tablo Şeyda Sayar Saymaz şeklinde olacak.

İkilinin soyadlarının bu kadar tesadüfi şekilde arka arkaya gelmesi, şimdiden espri konusu olarak konuşuluyor. Çifte mutluluk mesajlarını ileten Saymaz'ın takipçileri, bu yönde espriler yapıyor.

İsmail Saymaz Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Bugünden itibaren eşbaşkanlık sistemine geçiyoruz😍" notunu düştü.

İsmail Saymaz daha sonra Twitter hesabından bir teşekkür mesajı yazarak, "Kutlamalar için tek tek yanıt yazamıyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Ben de olsam soyadı espirisi yapardım" dedi.

Şeyda Sayar kimdir?

Şeyda Sayar, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İspanya'daki Universidad de Castilla-La Mancha'da eğitim gördü. İspanya'da gerçekleşen bir toplantıda çevirmenlik de yapan Sayar'ın Instagram hesabından paylaştığı siyah beyaz fotoğraflar, fotoğrafçılığa olan ilgisini ortaya koyuyor.

Normal zamanlarda İstanbul'da yaşayan Şeyda Sayar'ın, fotoğraf albümünden sürekli olarak yurt dışına seyahat ettiği görülebiliyor.