Korona virüs karantinasında skandal görüntü

Korona virüs nedeniyle ölü sayısının 10 bini geçtiği İspanya'da skandal görüntüler. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ülkede Barcelona'da bir metro istasyonunda kaydedilen görüntü büyük tepki çekti.

Korona virüs karantinasında skandal görüntü

İspanya'da korona virüs nedeniyle ölü sayısında 10 bini geçti. Şu anda ülkede resmi rakamlara göre 10 bin 3 kişi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sokağa çıkma yasağı ve çeşitli önlemlerin uygulandığı İspanya'da, 110 bin 238 korona virüs vakası bulunuyor.

Buna rağmen bazı insanlar önlemleri hiçe sayarak büyük risk oluşturmaya devam ediyor. Buna örnek olarak son olay Barcelona'da yaşandı. Plaza Espanya metro istasyonunda kaydedilen görüntüler ülke gündeminde büyük tepkiye sebep oldu.

İstasyondaki fotoğraf çekme kabinine giren bir çiftin uygunsuz halde yakalandı. Pantolonu bacaklarından aşağıda duran adamın karşısında da kendisi bir kadın bulunuyor.

Savunma: Fotoğraf çekiyoruz

Çifti uyarmak için öksüren güvenlik görevlisine adamın cevabı, "Fotoğraf çektiriyoruz" oluyor. Ardından "Evet tabii" yanıtını alan adam bu kez de, pantolununu yukarı çekerken az sonra gideceklerini söylüyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından metro istasyonundaki çifti ağır dille eleştiren İspanyollar, insanların hayatlarının riske atılmasının kabul edilemeyeceği fikrinde buluştu.