İstanbul Adalet Sarayı’nda sinir krizi geçirdi ortalığı birbirine kattı! Oğlunun velayeti babaya verildi iki kez intihara kalkıştı!

İstanbul’da bir boşanma davası sırasında çocuğunun kendisinde kalmak istemediği duyan bir anne mahkemenin de velayeti geçici olarak babaya vermesiyle sinir krizleri geçirdi. Genç anne yaşananların ardından iki kez intihar girişiminde bulundu. O anların görüntüsüne de tv100’den Halil Sadri Yılmaz ulaştı.

tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberi göre, İstanbul’un Kartal ilçesindeki Anadolu Adalet Sarayı’nda bir çiftin boşanma davası görüldü. Duruşmada, hâkim çiftin çocuğunu da dinledi. Çocuk babada kalmak istediğini söyledi. Hâkim, çocuğun velayetini geçici olarak babaya verdi. Bunun üzerine anne sinir krizleri geçirdi. Genç anne yaşananların ardından iki kez intihar girişiminde bulundu. O anların görüntüsüne de tv100 ulaştı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda sinir krizi geçirdi ortalığı birbirine kattı! Oğlunun velayeti babaya verildi iki kez intihara kalkıştı! - Resim : 1

Kimi bacağından kimi kolundan tutarak engel olmaya çalıştı.

Genç anne, mahkeme salonundan çıkar çıkmaz demir korkuluklara yöneldi. Anne, önce binanın içinde sonra da bahçede intihar girişiminde bulundu. Olası düşme ve intihar girişimlerine karşı fileyle örtülen korkuluklara tırmanan anne atlamaya çalıştı. Yaşananları gören vatandaşlar, koşup geldi. Kimi kolundan kimi bacağından tutarak engel olmaya çalıştı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda sinir krizi geçirdi ortalığı birbirine kattı! Oğlunun velayeti babaya verildi iki kez intihara kalkıştı! - Resim : 2

Hayatını güvenlik görevlisi kurtardı

Ağlama krizlerine giren genç kadın, güvenlik görevlisinin çabaları sonucunda sakinleştirildi. Anne, sonrasında ise adliyeden çıkartıldı. Anne yaşananlardan dakikalar sonra ikinci kez intihar girişiminde bulundu. Tekrar intihar etmeye kalkıştı fakat güvenlik görevlisinin dikkati ve çevikliğiyle yeniden kurtarıldı. Genç anne, ikinci intihar girişiminin ardından olası bir duruma karşı polis gözetiminde ambulansla hastaneye götürüldü.

İstanbul Adalet Sarayı’nda sinir krizi geçirdi ortalığı birbirine kattı! Oğlunun velayeti babaya verildi iki kez intihara kalkıştı! - Resim : 3