İstanbul'un göbeğinde mide bulandıran olay! Polisim deyip terapiste tecavüz etti!

İstanbul Bağdat Caddesi’nde bulunan terapi merkezine giden bir kişi polis olduğunu söyleyerek silahla darp ettiği işyeri sahibi M.T.’ye tecavüz etti. İşte korkunç olayın detayları...

İstanbul'un göbeğinde mide bulandıran olay! Polisim deyip terapiste tecavüz etti!

İstanbul’da Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan terapi merkezine giden bir kişi, işyeri sahibi M.T.’ye (44) polis olduğunu söyledi. İşyerinde fuhuş yapıldığı gerekçesiyle M. T.’yi polis merkezine götürmekle tehdit etti.

Silah dayayarak tecavüz etti

Ardından cinsel ilişki teklifinde bulundu. M.T. karşı çıkarak işyerinden çıkmasını istedi. Saldırgan, silahla darp ettiği M.T.’ye başına silah dayayarak tecavüz etti. Sonra da işyerinden ayrıldı. M.T.’nin şikayeti üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı.

İstanbul'un göbeğinde mide bulandıran olay! Polisim deyip terapiste tecavüz etti! - Resim : 1

Kamera görüntülerini inceleyen polis, kullandığı kamyonetin plakasından saldırganın Şevket Karadağ (51) olduğunu belirledi. Önceki gün gözaltına alınan Şevket Karadağ’ın üzerinde sahte polis kimliği ve rozeti bulundu.

8 farklı suç kaydı olan ve nitelikli yağma suçundan aranan Şevket Karadağ mahkemeye sevk edildi. İfadesinde M.T. ile para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia ederek, sahte polis kimliği göstermediğini söyledi. Şevket Karadağ, nitelikli cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından tutuklandı.

İstanbul'un göbeğinde mide bulandıran olay! Polisim deyip terapiste tecavüz etti! - Resim : 3

Kaynak: Hürriyet