İstanbul Bebek sahilindeki skandalda yeni gelişme! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

İstanbul Bebek sahilinde gündüz vakti herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye giren kadın ve erkeğin görüntüsü ile çıplak halde güneşlenen adamın videosu sosyal medyaya infial yarattı. Cinsel ilişki olayında Özgür K. tutuklanırken, Carmen Maria T. hastaneye sevk edildi.

İstanbul Bebek sahilindeki skandalda yeni gelişme! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Bebek sahilinde dün öğlen saatlerinde Carmen Maria T. ve Özgür K. açık alanda cinsel ilişkiye girdiği anlar yoldan geçen bir araçta bulunanlar tarafından görüntülendi. Videonun sosyal medyada paylaşılması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Polis ekiplerince iki şüpheli gözaltına altına alındı.

Kadın 'nemfoman' çıktı
Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi. Kadının ise nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Bebek sahilindeki skandalda yeni gelişme! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Resim : 1

"Kötü birşey yapmadık"
Ö.K ve C.M.T emniyette ilk ifadeleri ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin tepki gösterdiği olayla ilgili Ö.K. ve C.M.T. "Kötü birşey yapmadık sadece dans ediyorduk" diye savundular. İki şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. 

Kendini savunamayacak durumda
İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünden alınan rapor doğrultusunda Carmen Maria T.’nin kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunması nedeniyle şüpheli Özgür K. hakkında "Cinsel saldırı ve hayasızca hareketler" suçlarından işlem yapıldı.

İstanbul Bebek sahilindeki skandalda yeni gelişme! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Resim : 2

Tutuklandı
Savcılıkta ifadelerin alınmasının ardından şüpheli Özgür K. tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Savcı, şüpheli Carmen Maria T. için ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinden Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alınmasını talep etti. 

Valilikten açıklama
Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama yapıldı. Açıklamada "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.'nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır." denildi. 

İstanbul Bebek sahilindeki skandalda yeni gelişme! Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı - Resim : 3

Çırılçıplak güneşlenin adamın akli dengesi yerinde değil
Bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen Mahmut Ç., görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra gözaltına alınmıştı. Şüpheli Mahmut Ç.’nin emniyet sorgusunda akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Şüphelinin daha önce ‘Polise mukavemet, kasten yaralama, açıktan hırsızlık, kumar oynanması için imkan sağlama’ gibi suçlardan, 6 ayrı kaydı olduğu öğrenildi. Mahmut Ç. hakkında, ‘Hayasızca hareket’ suçundan işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.