Boğaz'da skandal görüntüler! Kendileri böyle savundular işte ilk ifadeleri...

İstanbul Bebek'te kaydedildiği belirtilen görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sahilde çıplak şekilde yatması ve cinsel ilişkiye girmesi büyük tepki topladı. Olayla ilgili gözaltına alınan Ö.K ve C.M.T emniyetteki ilk ifadelerinde kendilerini "Dans ediyorduk" diye savundular.

Boğaz'da skandal görüntüler! Kendileri böyle savundular işte ilk ifadeleri...

Sosyal medya, İstanbul'un Bebek semtinde çekildiği belirtilen görüntüleri konuşuyor. Sosyal medyada yayılan görüntülerdeki kişilerin çıplak şekilde yatması ve cinsel ilişkiye girmesi büyük tepki topladı. Skandal görüntülerden sonra İstanbul Valiliğinden de açıklama geldi. 

Soruşturma başlatıldı

Bebek sahilinde kameralara yansıyan görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Başsavcılığın talimatı üzerine, halka açık alanda ve alenen ilişkiye giren iki kişi gözaltına alınırken, İstanbul Valiliği'nden de konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen, hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında 'hayasızca hareket' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11; şüpheli C.M.T.’nın ise ‘hayasızca hareket, kasten yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

Adliyeye getirildiler

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

İlk ifadeleri ortaya çıktı

Ö.K ve C.M.T emniyette ilk ifadeleri ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin tepki gösterdiği olayla ilgili Ö.K. ve C.M.T. "Kötü birşey yapmadık sadece dans ediyorduk" diye savundular.