İstanbul'un lüks semtlerden birinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu! 25 milyonluk araçtaki hasar büyük

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu. 25 milyonluk araç hasar alınca branda ile kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un lüks semtlerden birinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu! 25 milyonluk araçtaki hasar büyük

İstanbul'un en lüks semtlerinden biri olan Beşiktaş Kuruçeşme'de bulunan bir otomobil galerisi gece yarışı kurşun yağmuruna tutuldu. Tam 25 milyon TL değerindeki araçtaki hasar epey büyük. Galeri sahipleri hasar alan otomobili kırmızı branda ile kapattı. Polis olayla ilişkisi olan kişi ve kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

25 milyon değerindeki otomobile kurşun isabet etti

Beşiktaş Kuruçeşme Caddesi üzerinde bulunan lüks otomobil galerisinde gece saatlerinde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı nedeniyle galerinin içinde bulunan 25 milyon değerinde lüks otomobile çok sayıda kurşun isabet etti.

İstanbul'un lüks semtlerden birinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu! 25 milyonluk araçtaki hasar büyük - Resim : 1

Galerinin camında tam 15 kurşun vardı

Galerinin camında ise 15 kurşun deliği olduğu görüldü. Görevlilerin haber vermesiyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri galeride incelemelerde bulundu.

İstanbul'un lüks semtlerden birinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu! 25 milyonluk araçtaki hasar büyük - Resim : 2

Araca branda çekildi

Kurşun isabet eden lüks otomobile kırmızı branda çekilirken galeri camı da Türk bayrakları ile kapatıldı. Polis, kaçan saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'un lüks semtlerden birinde otomobil galerisi kurşun yağmuruna tutuldu! 25 milyonluk araçtaki hasar büyük - Resim : 3