İstanbul Büyükçekmece'deki gizemli kazının sebebi belli oldu

Büyükçekmece'de polis ekipleri, boş bir arazide helikopter destekli arama yaptı. İş makinesiyle yapılan aramaya ilişkin resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapışmazken, kazının bir süredir kayıp olan M.K isimli bir şahısın bulunmasına yönelik başlatıldığı öğrenildi.

İstanbul Büyükçekmece'deki gizemli kazının sebebi belli oldu

İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece ilçesi Pınartepe Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide iş makinalarıyla kazı ve arama yaptı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı arazi ve çevresindeki aramalara havadan helikopterle destek verildi. Polisler, gece boyunca arazide nöbet tutarak, bölgede devriye gezdi.

Ayrıca sabaha karşı arazide bir arama daha yapıldı. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan henüz bir açıklama yapılmazken, kazı yapılan arazide polisin nöbeti sürüyor.

İstanbul Büyükçekmece'deki gizemli kazının sebebi belli oldu - Resim : 1

Kazının sebebi belli oldu

Büyükçekmece’de dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca süren gizemli kazının nedeni ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre arama çalışmalarının bir süredir kayıp olan M.K isimli şahsın bulunmasına yönelik başlatıldığı öğrenildi.

Kazı tekrar başladı

Büyükçekmece'de emniyet ekipleri tarafından boş bir arazideki kazı çalışması tekrar başladı

Pınartepe Mahallesi'ndeki boş bir arazide dün akşam helikopter ile inceleme yapan ekipler daha sonra iş makineleriyle kazı çalışması başlattı.