30 lira için öldüresiye dövdüler!

İstanbul Esenyurt'ta bir adam kendisinden 30 lira tamir ücreti isteyen telefon tamircisine sinirlendi. 3 arkadaşıyla birlikte dükkana baskın düzenleyip, tamirciye sopalarla dakikalarca şiddet uyguladılar. Bıçakla tehdit edip, dükkanda maddi hasara sebep oldular.

İstanbul Esenyurt'ta bir adam bir kaç kez üst üste telefonunu tamir ettirmek için aynı tamirciye gitti. Son gittiğinde ücret almamasını istedi. Tamirci ödemesi gereken tutarı 50 liradan 30 liraya düşürdü ama "Onu da vermek istemiyorum" dedi. tehditler savurdu.

Bunun üzerine dükkan sahibi şikayette bulundu. Durumu öğrenen şahıs, 3 arkadaşını da alıp ellerinde sopalarla dükkanı bastı.

Önce ellerindeki sopalarla dükkanın camlarını kırdılar, sonra içeri girerek dükkan sahibi Mehmet Bozkurt'a dakikalarca şiddet uyguladılar.

Sopalarla vurmakla kalmayıp bıçakla tehditler savurdular. Dükkandaki telefonları da kırarak maddi hasarda da bulundular. Dükkandan çıkıp, kaçtılar. Tamirci Mehmet Bozkurt yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

 Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri inceleyen polis ekipleriyse şimdi o saldırganları aramaya devam ediyor. 

Mehmet Bozkurt yaşananları şöyle anlattı:

“Telefonu açtım. Çimento tozu ile dolu cihazın kulaklığını tamir edeceğimi ancak içindeki rutubet nedeniyle başka arızaların çıkabileceğini söyledim. Bana, 'Sıkıntı yok' dedi. Kulaklığı çalıştırdım kendisine verdim. Ertesi gün tekrar geldi, 'Arama yaparken kapanıyor' dedi. Sensörün rutubetten arızalandığını bana daha önce söylememişti. İkinci kez geldiği için bu arızanın tamiri olarak 50 yerine 30 TL verirse sorunu giderebileceğimi söyledim. Sinirlendi, '30 lirayı vermem. Bedava yapacaksın. Yoksa bu dükkanı dağıtırım' deyip gitti. Tehdidi üzerine polise giderek şikayette bulundum. Birkaç gün sonra arkadaşımı dükkana bıraktığım sırada gelmiş, telefonu alıp fırlatmış, şikayetçi olduğum için küfürler etmiş. Akşam saatlerinde işyerime 4 kişi geldiler. Bir anda sopalar ve bıçakla saldırdılar. Müşteri durmadan küfür ediyordu. 30 TL'yi vermemek için bu yapılıyorsa ne diyeyim. Kafama iki yerden 14 dikiş atıldı. Çok darbealdığım için kolumu oynatamıyorum. Bana saldırdıkları sopalardan biri hala işyerinde. Tezgahımdaki telefonlara da zarar verdiler "dedi.