Site önünde yatan köpeğin üzerinden araçla geçti! Zavallı köpek hayata 25 gün tutunabildi

İstanbul Esenyurt’ta bir sürücü site önünde yatan köpeği fark etmeyerek üzerinden geçti. Araç altında ezilen köpek 25 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Esenyurt'ta bulunan bir sitede yaşanan olayda, bir kişi siteden çıkarken, sitenin önünde yatn köpeği fark etmedi ve üzerinden geçti. Ağır yaralanan Gece isimli köpek, veterinere götürüldü. Gece 25 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. O dehşete düşüren anları ise güvenlik kamerası anben kaydetti.

"Köpeğe çrptıktn sonra hiçbir şey yok gibi tepki göstermiyor"

Köpeğin sahibi Seda Gökmen, “Yaklaşık 6 yıldır bakımını üstlendiğim çocuklarımdan bir tanesiydi gece benim. 2 tane profesör amaliyatını gerçekleştirdi. Zorlu bir süreçti. 25 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Elleri hiç tutmadı. Eli kesildiği için bedeni kaldırmadı. Burada bekletilmeseydi şuan gece engellide olsa bizimle birlikte olacaktı. Bilinçli olmuş olmasa da benim çocuğum 55, 60 kilo ebatlarında iri bir çocuk. Yani orada köpek değil bir çocuk da olabilirdi. Kasıtlı olmamış olsa da ihmalden dolayı olduğunu düşüyorum. Kazada demiyorum çünkü önüne bakmıyor. Çevredekilerin tepkisine nazaran aşağıya iniyor. Aşağıya da indiğinde hiçbir şey yok gibi tepki göstermiyor. Soruşturma açıldı” dedi.