İstanbul Esenyurt'ta yaraladıkları polis memurunu defalarca tekmelediler!

İstanbul Esenyurt'ta iki grup arasındaki silahlı kavgada, bir polis memuru yaralandı. Saldırganlar, yerde yatan polis memuruna tekmelerle saldırdı! O anların görüntüsüne TV100 muhabiri Hilal Yıldırım ulaştı.

İstanbul Esenyurt'ta iki grup arasındaki silahlı kavgada, bir polis memuru yaralandı. Saldırganlar, yerde yatan polis memuruna tekmelerle saldırdı.

Yaralanan polis memurunun kaburgasına, yüzüne tekmeler savurdular. Gözü dönmüş şahışlar, yaralı polis memuruna yerde yatarken saldırdılar.

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olay kan dondurdu!

12 Şubat'ta iki grup arasında sokakta kavga çıktı. Şahıslar birbirlerine önce sopa ve taşlarla saldırdı, ardından silahlar çekildi. Taraflar birbirlerine mermi yağdırdı.

İki ateş arasında kaldı

O sırada izinli olan bir polis memuru bölgeden geçiyordu. Olaya kayıtsız kalmadı, müdahale etti. Mermilerden birisi kendisine isabet edince kanlar içinde yere yığıldı.

Araçlarına binip kaçtılar

Acılar içinde kıvranan polis memurunun başına gelen iki saldırgan tekmelerle saldırmaya başladı. Polisi defalarca tekmeledi ve araçlarına binip kaçtılar.

Hastaneye kaldırıldı

Yerde acı içerisinde kıvranan polis memurunun yanına çevredeki vatandaşlar koştu. Talihsiz polis, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

bu görüntüler de olayla ilgili başlatılan soruşturma dosyasına girdi…