Tartışma kavgaya dönüştü! Yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: Ölü var

İstanbul'da pitbull cinsi köpeğini gezdiren 3 kişi ile polis memuru arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Polis, kendisine yumruk atan kişiyi silahıyla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tartışma kavgaya dönüştü! Yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: Ölü var

Olay, akşam saatlerinde, Fatih Katip Kasım Mahallesi Langa Hisarı Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; sivil halde, görev yaptığı birime giden polis memuru K.A., sahil yolu üzerinde pitbull köpeğiyle dolaşan C.K., B.A.P. ve H.G. isimli  3 kişi ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre;  H.G.,  tartışma sırasında polis memuru K.A.’ya yumruk attı.

Tartışma kavgaya dönüştü! Yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: Ölü var - Resim : 1
Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti
Bunun üzerine silahını çıkaran polis memuru K.A.,   H.G.'ye silahla ateş ederek yaraladı.  Karın ve kasık bölgesinden yaralanan H.G., yere yığılırken olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı H.G., kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Tartışma kavgaya dönüştü! Yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: Ölü var - Resim : 2

Yakınları hastaneye akın etti
Olayı duyan H.G.’nin yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Servisi girişinde toplanan çok sayıda kişi, polis ekipleriyle zaman zaman gerginlik yaşadı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.