İstanbul için uyarılar hepsinden şiddetli geldi... Beşiktaş, Kadıköy, Bahçelievler fark etmez, herkes bilmeli öğrenmeli

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar için önemli bir uyarıda bulundu. Ökten, "İstanbul'da rüzgar karayele dönüyor. Hava an itibariyle soğumaya başlıyor. Akşam soğuk. Yarın çok soğuk.." dedi. İstanbul'da ikamet eden vatandaşların bugün ve yarın dışarı çıkarken dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.

İstanbul için uyarılar hepsinden şiddetli geldi... Beşiktaş, Kadıköy, Bahçelievler fark etmez, herkes bilmeli öğrenmeli

İstanbul'da uzun süreden bu yana etkili olan kurak hava, yerini yeniden yağışlı havalara bıraktı. İstanbul'da yağışlarla birlikte soğuk hava dalgasının da etkili olması bekleniyor. Hatta önümüzdeki günlerde İstanbul'da kar yağışının bile görülebileceği konuşuluyor. Meteoroloji uzmanları da vatandaşlara önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 

İSTANBUL'DA YAŞAYANLAR BU SAATLERE DİKKAT

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da ikamet eden vatandaşları uyararak, "İstanbul'da rüzgar karayele dönüyor. Hava an itibariyle soğumaya başlıyor. Akşam soğuk. Yarın çok soğuk.." dedi. 

İstanbul için uyarılar hepsinden şiddetli geldi... Beşiktaş, Kadıköy, Bahçelievler fark etmez, herkes bilmeli öğrenmeli - Resim : 1