Yer Kağıthane! Gelin kaynana kavgasında saksılar havada uçuştu!

İstanbul Kağıthane’de oğlu Burak D. ve gelini Leyla D. ile birlikte yaşayan Nilüfer G. kavgasında camlar kırıldı, saksılar adeta havada uçuştu.

Yer Kağıthane! Gelin kaynana kavgasında saksılar havada uçuştu!

Yurt dışından gelerek yanına taşınan oğlu ve gelinini evinde istemeyen annenin “Ev bulun” talebine oğlu “Biz değil sen gideceksin” diye yanıt verince ortalık karıştı.

“Biz değil sen gideceksin”

İstanbul Kağıthane’de oğlu Burak D. ve gelini Leyla D. ile birlikte yaşayan Nilüfer G. iddiaya göre evde sürekli tartışma yaşandığı için oğlu ve gelininden başka eve taşınmalarını istedi. Ancak oğlu Burak D.’nin, “Biz değil sen gideceksin” demesi üzerine tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine oğlunun kendisini darp edip, sürükleyerek evden attığını iddia eden Nilüfer G. polise giderek şikayetçi oldu. G. polise verdiği ifadede, “Oğlum ve gelinim iki yıl önce yurt dışından Türkiye’ye geldi. O zamandan beri benim evimde yaşıyorlar. Ne istedilerse yaptım. Ama hiçbir istekleri bitmiyor. Beni anne yerine koymuyorlar” dedi.

Gelini ve oğlunun huzurunu kaçırdığını söyleyen Nilüfer G., “Gelinimin bana olan saygısız davranışları yüzünden evime gelmelerini istemiyorum” dedi.

 

“Polisi arayarak kurtuldum”

Milliyet'in haberine göre; olay günü oğluna kendilerini evde istemediği söylemediğini anlatan G., “Bu evden sen gideceksin diye söyleyerek beni sürükleyip kapı dışarı attı. Kapıyı kilitledi. Ben de evin camını indirdim. Sonra başka yerde oturan oğlum Uğur geldi. Ben polisi arayacağım deyince boğazımı sıkmaya başladı. Polisi arayarak kurtuldum” dedi.

“Kapının camın kırarak tekrar içeri girdi”

İfadesi alınan Burak D. ise annesinin suçlamalarını kabul etmedi. Annesinin ısrarı ile Türkiye’ye dönerek yanına yerleştiğini anlatan D., “Buzluğu açıp aldığım dondurmaları görünce gerildi. Çok para harcadığımı söyleyerek tartışma çıkardı. Başka konulardan da yavaş yavaş gerginliği tırmandırdı” dedi. Eşinin çocuklarla balkonda yemek yediği sırada annesinin üstüne yürüyerek evden kovmaya çalıştığını anlatan D., “Kolundan tutup ne yapıyorsun dedim. Kendisi bana vurmaya çalışınca ben de onu salondan çıkardım. Kendimizi salona kilitledim ama annem kapının camın kırarak tekrar içeri girdi” dedi.

"Bizi yurt dışından kendisi çağırdı”

Leyla D. tanık olarak verdiği ifadede kaynanası olan Nilüfer G.’nin bir anda kendisine saldırdığını söyleyerek, “Uğur sakinleştirmeye çalışırken onu da darp etti. Sonra sert plastikten olan sepeti Uğur’un üstünde kırdı. Eşim Burak D.’nin üstüne de saksı fırlattı. Saksı eşimin beline geldi. Bizi yurt dışından kendisi çağırdı” dedi.

6 aydan 1,5 yıla kadar hapis istemi

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında anne ve iki oğluna karşılıklı dava açıldı. Anne Nilüfer G. hakkında, “silahla kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarını zincirleme bir şekilde işlediği gerekçesiyle 1 yıl 7 aydan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Burak D. hakkında, “silahla kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından 9 aydan 3,5 yıla kadar hapis cezası istenirken, Uğur D. hakkında “silahla kasten yaralama” suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.