Ormana götürdükleri 2 kadına tecavüz ettikten sonra o anları kameraya kaydettiler!

İstanbul'dan gelen iğrenç haber kan dondurdu. Sarıyer’de 4 arkadaş, 2 genç kadını ormanlık alana götürerek tecavüz etti. Cinsel saldırı anlarını da kameraya çeken 4 şüphelinin 22 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ormana götürdükleri 2 kadına tecavüz ettikten sonra o anları kameraya kaydettiler!

Dehşete düşüren olay İstanbul Sarıyer’de meydana geldi. 4 arkadaş, 2 genç kadını ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu.

Cinsel saldırıda bulundu

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarıyer'de olay günü A.G, B.T, O.T. ve Z.N. isimli 4 şahıs, N.M. ve R.A. isimli 2 genç kadını arabayla ormanlık bir alana götürdü. Genç kadınları zorla arabadan indirerek ormanın iç kısımlarına doğru götüren 4 şüpheli şahıs, genç kadınları taciz etmeye başladı. Şüphelilerden 23 yaşındaki O.T. isimli genç, cebinden bıçak çıkararak genç kadınları tehdit ederek N.M. isimli genç kadına cinsel saldırıda bulundu.

Şüpheli O.T.'nin cebinden bıçak çıkarmasıyla korku dolu anlar yaşayan N.M. isimli genç kadın, cinsel saldırıya maruz kaldı. Mağdur N.M.'nin arkadaşı olan R.A. isimli genç kadınsa diğer şüpheliler tarafından kontrol edildiği için arkadaşına yardım edemedi. Bıçakla tehdit edildikleri için kendini savunamayan genç kadınlar, 4 şüpheli şahsın cinsel saldırısına uğradı.

 Cinsel saldırı anını cep telefonuyla videoya çektiler

Bu esnada 24 yaşındaki Z.N. isimli şüpheli şahıs, elindeki cep telefonuyla korkunç anları kayıt altına almaya başladı. Bu anları cep telefonuyla videoya çeken şüpheli şahıs ve arkadaşları 2 genç kadına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanılan bu olay sonrası genç kadınların şikayetçi olması sonrası 4 şüpheli şahıs hakkında soruşturma başlatıldı. 

4 şüpheli şahsın yargılanmasına başlanacak

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 şüpheli şahıs hakkında 'Nitelikli cinsel saldırı' ve 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 22 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 şüpheli şahsın yargılanmasına başlanacak.