Yardımına koştuğu kazazedenin kendi oğlu olduğunu görünce şok yaşadı

İstanbul Sarıyer'de 3 kişi yolda yürüdükleri sırada arkadan gelen alkollü sürücünün kullandığı otomobil içlerinden birine çarptı. Kazayı görerek yardıma koşan bir kişi yerde yatan kişinin kendi oğlu olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı.

Yardımına koştuğu kazazedenin kendi oğlu olduğunu görünce şok yaşadı

Bahçeköy Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Fırat E.'nin kullandığı otomobil 2 arkadaşı ile birlikte yolda yürüyen Hüseyin Efe Ekşi'ye arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan Ekşi, asfalt zemine düştü.

İş yerinin önünde meydana gelen kazayı gören Savaş Ekşi yardıma koştu. Ancak yerde yatan yaralının kendi oğlu olduğunu görünce şok yaşadı. Toplanan vatandaşların yardımı ile çarpan otomobile alınan Ekşi, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.  

O anlar kameraya yansıdı 

Kazanın olduğu anlar bir iş yerini güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, 3 kişi yolda yürüdükleri sırada arkalarından hızla gelen otomobilin son anda sola kırarak aralarından birine çarptıktan sonra ileride durduğu görülüyor.