Küçük çocuklar dehşet anlarını kaydetti! "Bu görüntüleri polislere atarım"

İstanbul Sultangazi'de 2 sürücü arasında çıkan korkunç kavga küçük çocukların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga sırasında 1 kişi zorla araca bindirilerek, kaçırılmaya çalışıldı. Dehşet anlarını kaydeden çocukların seslerindeki korku ve kavga anı kamerada...

Esentepe Mahallesi'nde 10 Kasım Perşembe günü öğleden sonra, biri Suriye uyruklu iki kişi arasında iddiaya göre yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olaya tarafların arkadaşları da dahil oldu.

Kavga sokak ortasında devam ederken, bir taraf, tartıştığı kişilerden birini zorla hafif ticari araca bindirerek kaçırmaya çalıştı. O sırada arabaya zorla bindirilen kişinin arkadaşı, aracın sağ kapısını açarak çıkmasını sağladı. İki arkadaş koşarak olay yerinden kaçtı. Araçla kaçanları yakalamaya çalışan kişiler, silahla da ateş etti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansırken, olayla ilgili şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

"Arkadaşı kurtardı"   

Yaşananları anlatan bir mahalle sakini, "Önce Türk vatandaşıyla Suriye uyruklu bir kişi tartıştı. Daha sonra kavga ettiler. Ondan sonra başkaları da geldi. 2 araç geldi. Aracın bagajına bir kişiyi bindirip, dövdüler. Daha sonra diğer araca bindirdiler. Adamı tam götürecekleri sırada diğer arkadaşı kapıyı açtı. Arkadaşını kurtardı ve aşağıya doğru koştular. Kaçan bir kişinin arkasından otomobil sürücüsü kovaladı ve silahla havaya ateş etti. Kaçan kişiyi arabaya bindirip, götürdü. Olaydan sonra polis geldi, görgü tanıklarından bilgi aldı" dedi.