İstanbul trafiğinde baltalı maganda dehşeti! Yakalandı

İstanbul trafiğinde kamyon şoförüne kızan bir araç sürücüsü seyir halinde giderken araçtan çıkardığı baltayı kamyona vurmaya başladı. Dehşet anları bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Sürücü, daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay TEM Otoyolu Elmalı Mevki'inde meydana geldi. Kamyon şoförüyle bilinmeyen bir nedenden tartışan bir kişi hızını alamadı. Araçtan bulduğu baltayı seyir halinde giderken, kamyona sallamaya başladı. Ardından baltayla kamyona ardı ardına darbe vuran şahıs, bir süre sonra aracını yol kenarına çekti. Bu anlar ise başka bir sürücü tarafından telefonla çekilip sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde şahıs kamyona yaklaşıyor. Ardından şahıs baltayla kamyona vuruyor. 

TEM Otoyolu Elmalı mevkiinde aracıyla seyir halindeyken yanında ilerleyen kamyona baltayla saldıran sürücü polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

Bin 110 lira para cezası kesildi 

Şubeye götürülerek ifadesi alınan şahsa burada, “Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmeleri” bin 2 lira, “Araçları kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek” maddesinden 108 lira olmak üzere toplamda bin 110 lira idari para cezası kesildi. 

2 yıla kadar hapisle yargılanacak 

Şubede işlemleri tamamlanan saldırgan maganda M.O., “Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” suçundan adli işlemleri yapılmak üzere Ümraniye Şehit Numan Şeref Datlı Polis Merkezi'ne sevk edildi.