Yastık çok ağırdı, polis içini açınca…

İstanbul’da polis uygulama sırasında bir araçta uyuşturucu madde buldu. Araç sürücüsünün evine giden polis her yeri didik didik aradı. Hiçbir yerde uyuşturucu bulamayan deneyimli polisler yataktaki yastığın ağırlığından şüphelenince zehir tacirlerinin zulası bulundu.

İstanbul Ümraniye Asayiş Büro polisleri ilçe genelinde uyuşturucu satıcılarına karşı denetim yaptı. Ekipler tarafından kesilen güzergahlarda durdurulan otomobiller tek tek arandı. Durdurulan bir otomobilde satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Yapılan sorguda ise şahsın uyuşturucu satmak suçundan sabıkası olduğu tespit edildi.
Polis satışa hazır yakalanan uyuşturucunun arkasını incelemeye başladı.

Uyuşturucunun ilk dağıtıldığı yere ulaşmak için yapılan çalışmalarda bir ev belirlendi. Savcılıktan alınan arama kararı sonrasında eve giren polis evin her yerini didik didik aradı. Masalar sandalyelerin altı tek tek incelendi.

Yastık çok ağırdı, polis içini açınca… - Resim : 1

Deneyimli polisler bir yastığın ağırlığından şüphelendi yastığı söktü. Polisin aradığı uyuşturucu zulası buradan çıktı. Parça parça paketlenmiş uyuşturucular ele geçirildi. Uyuşturucu satıcıları yastığın içinden son zamanlarda en tehlikeli uyuşturucu olarak bilinen yaklaşık 2 kilo uyuşturucu maddesi saklamıştı. Polis uyuşturucuları piyasaya sürülmeden ele geçirdi. Gözaltına alınan 5 kişiden üçü tutuklanırken ikisi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.