Ümraniye'de dehşet anları! Annesinin boynunu kesti, polise saldırdı

İstanbul Ümraniye’de madde bağımlısı şahıs, annesini boynundan bıçaklarken müdahale etmeye çalışan polislere de saldırdı. Bir türlü sakinleşmeyen saldırgan, ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

Dün gece saatlerinde Ümraniye Armağanevler Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Ercan D. (30), annesine saldırarak boynundan bıçakladı. Ardından sokağa fırlayan adam elindeki bıçakla ağabeyinin aracının lastiklerini patlattı. Şahıs, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de bıçakla saldırdı. Polis ekiplerinin sakinleştiremediği şahıs, ayağına ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Şüphelinin üzerinde 6 adet bıçak bulundu. 

Sakinleşmeyince ayaklarından vuruldu

Ercan D.’nin polis ekiplerine saldırdığı anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin park halindeki aracın lastiklerini bıçakla patlattığı, olay yerine gelen polis ekiplerine de bıçakla saldırmaya çalıştığı ve bağırdığı, şüphelinin ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildiği yer alıyor.