İstanbul’da Bakırköy, Şişli, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beşiktaş dikkat! Nokta tarih ve nokta saat verdi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, İstanbul için nokta tarih ve saat verdi. Ökten, 30 Ocak akşamından itibaren İstanbul’da kar yağışının etkisini artıracağını dile getirdi.

İstanbul’da Bakırköy, Şişli, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beşiktaş dikkat! Nokta tarih ve nokta saat verdi

İstanbul’da yaşayan vatandaşların merakla beklediği gün geldi çattı. 30 Ocak'ta öğlen saatlerinden itibaren kar yağışı hafif de olsa kendisini göstermeye başladı.

UZMANLARDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Uzmanlar da vatandaşları bilgilendirmek adına peş peşe açıklamalarda bulunuyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından İstanbul için nokta atış yaptı.

AKŞAM HIZINI ARTIRACAK

Ökten, “İstanbul'da yer yer tek tük atan kar taneleri akşam hızını artıracak. Karadeniz üzerinden İstanbul'a yağış geliyor. Dew point dediğimiz donma noktası sıfır derecenin altında. Mutlaka kar olarak düşecektir. Dew point 0 ve altındaysa; 7 derecede bile kar yağar ve örnekleri çoktur” dedi.

"ASIL YAĞIŞ 3 ŞUBAT'TAN SONRA"

Ökten, "Ankara'da yarın gece kar etkisini artıracak. Sıcaklık sıfır derecenin altında olacağından dolayı kar tutacak. Yarın geceki kar hafif, asıl kar yağışları 3 Şubat'tan itibaren geliyor" ifadelerini kullandı. 

İstanbul’da Bakırköy, Şişli, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beşiktaş dikkat! Nokta tarih ve nokta saat verdi - Resim : 1